Opinie naszych klientów:

Dbamy o bardzo wysoki poziom obsługi naszych klientów. Chcemy aby poza emocjami towarzyszącymi przed, podczas i po skoku pamiętali wszystkie chwile spędzone od momentu postawienia swojej nogi w tym wyjątkowym miejscu 😉

 

Cieszymy się nieskazitelną  opinią wśród naszych bywalców!

 

W portalu Facebook mamy 100% pozytywnych opinii ocenionych na najwyższą notę – pięć gwiazdek.
Sprawdź sam: https://www.facebook.com/DreamJumpStadion/reviews

 

Poniżej przedstawiamy Wam garść najnowszych, pozytywnych opinii, zostawionych przez świeżo upieczonych skoczków.

 Kornela Wojciaczyk zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

20 grudzień 2015 · polecam bardzo, bardzo! skok wzbudził we mnie mega adrenalinę, a chłopaki byli tak wyluzowani i sympatyczni, że lepiej wyobrazić sobie tego nie mogłam. Piąteczka dla Dream Jump! Emotikon heart


 Anna Przebierała zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

18 grudzień 2015 · Niesamowite wrazenia, fajne chlopaki, polecam !! :d


 Agnieszka Wolska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

16 grudzień 2015 · Fenomenalne wrażenia i niezapomniane chwile! !! Ekipa obslugujaca pierwsza klasa:-))) polecam każdemu !


 Martyna Grabińska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

16 grudzień 2015 · Skoczyłam raz i mam ochotę na więcej:D fajna ekipa,niezapomniane wrażenia,chce jeszcze raz:)


 Natalia Konarska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

16 grudzień 2015 · POLECAM POLECAM POLECAM! Skok – super, ekipa – lepszej nie znajdziecie nigdzie! :) Emocje które towarzyszą podczas skoku są czymś niesamowitym :)
PS. Dobrze że ekipa jest „opanowana” i spokojna :) – pomogą każdemu opanować stres :)
Pozdrawiam :)


 Marta Kalinowska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

15 grudzień 2015 · Świetna przygoda, super chłopaki! Polecam nawet osobom z lękiem wysokości, można się popłakać, ale będzie się chciało jeszcze i… jeszcze! (POTWIERDZONE INFO) Emotikon wink


 Julita Dorociak zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

15 grudzień 2015 · Swietna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, mega adrenalina i swietna zabawa. Polecam wszystkim! :)


 Ya Godka zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

15 grudzień 2015 · Niesamowite przezycie!Polecam kazdemu!


 Magdalena Malczyńska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

15 grudzień 2015 · Genialna atmosfera, fajna ekipa i naprawdę świetna zabawa. Stres miałam, ale Panowie (przystojni zresztą) pomogli mi go opanować! Dzięki chłopaki i polecam zabawę – my skoczyliśmy całą rodzinką – było extra!!!


 Ola Lala zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

15 grudzień 2015 · Świetne przeżycie, polecam wszystkim! Ekipa z dream jump jeszcze podbija pozytywne odczucia Emotikon smile MEGA!


 Angelika Ch zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

14 grudzień 2015 · Takich emocji, śmiechu i dużej dawki adrenaliny dawno nie dostałam w jednym prezencie jakim był właśnie SKOK Z DACHU STADIONU. Mega uczucie, mega emocje i najlepszy zespół Dream Jump Emotikon smile Pewnie na jednym skoku się nie skończy Emotikon smile
Polecam wszystkim którzy chcą świetnie się bawić przy dawce adrenaliny. Chwila lotu z dodatkiem adrenaliny a uśmiech na twarzy przez klika następnych dni zapewniony Emotikon smile


 Patrycja Franczak zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

14 grudzień 2015 · Osobiście nie skakałam…. ale przeżywałam tak samo ten skok jak mój facet Emotikon grinniesamowite emocje… serce w gębie – dosłownie! polecam ludziom o stalowych nerwach Emotikon grin


 Kasia Michalska zrecenzowała: Dream Jump – Stadion Wrocław – 5 gwiazdek

14 grudzień 2015 · – ready,steady,go!
– AAAAAAAAAAAA..!!!
a po wszystkim ta świadomość, że zrealizowałam swoje kolejne „wyzwanie” Emotikon kiki
Wszystko to dzięki profesjonalnej ekipie, która gwarantuje świetną atmosferę
( i na dole i na górze